Elérhetőség és árak

BABAFOTÓ

Újszülött fotózás

Babafotó

BABAFOTÓZÁS

A gyermek vagy babafotózás nálatok, a megszokott környezetben történik. A fotózás menete általában két részből áll. A gyerekek amíg aktívak a nap folyamán, érdemes a kertben vagy egy választott kültéri helyszínen, például játszótéren megörökíteni a pillanatokat. Így garantáltan a valóban megélt örömök kerülnek megörökítésre.

12.000 HUF

Gyerekfotó

PORTRÉ KÉSZÍTÉSE

Igazolvány kép

Stúdió portfólió

Kültéri portfólió

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Előkészületek

A szertartást megelőző órák készülődéssel, ruházkodással töltött meghitt vagy vicces pillanatai ugyan úgy szerves részét képezik a nagy napnak, megannyi felejthetetlen pillanattal. Érdemes hát megörökíteni, hogy később feleleveníthetőek legyenek a később már mókásnak tűnő momentumok.

6.000 HUF

Ceremónia

A nap legfontosabb része az esküvő, legyen az polgári vagy templomi, kihagyhatatlan pillanatok ezek, hiszen kapcsolatotok hivatalosan is azokban a percekben válik közös életté.

20.000 HUF

Beállított képek

A beállított képekre általában a késő délutáni órákban kerül sor a vacsorát megelőzően. Ameddig a vacsoravendégek elfoglalják helyüket lehetőség van veletek egy vagy több előre megbeszélt helyszínen, kevésbé spontán képek elkészítésére, ami általában 1-2 órát vesz igénybe.

25.000 HUF

Vacsora/tánc

A meghitt momentumok után a vacsora és a hajnalig tartó tánc az, ami a legtöbb derűs emléket képviseli majd. Túl a napi feladatokon ilyenkor már Ti is és vendégeitek kellően felszabadultan tudja megünnepelni a nagy napot, sokszor megismételhetetlen pillanatokat előidézve. Évek múlva is élmény lesz visszanézni családotok és ismerőseitek arcát a képeken ahogyan veletek együtt mulatja át az éjszakát.

25.000 HUF

RENDEZVÉNY/ESEMÉNY FOTÓ

Iskolai rendezvények

Koncertfotó

Céges rendezvények

Amennyiben Te is szeretnél az oldalon található fotókhoz hasonlót, esetleg egyedi elképzelésed van, keress bátran az elérhetőségeimen vagy a lenti űrlapot kitöltve.

Keresztes Szabolcs

mobil: +36 20/628-9199

email: keresztes.szabi[kukac]gmail.com

Megrendelő lap


Ellenőrzés