Kasza Kitti fotózása

Kitti fotózását egy templomi keresztelő előzte meg, ahol a szülei kérésére egy az eseményt megörökítő sorozat készült. A fotózás java csak ez után következett. Egy családi ebédet követően hozzáfogtunk a képek elkészítéséhez, ami első nekifutásra nem volt egyszerű. Kitti ugyan is annak ellenére, hogy a napi pihenőjét is kihagyta, túlontúl hiperaktív volt. Az előre összeállított helyszínen esélytelen volt ott tartani. Anyukája még le sem tette az ágyra ő már farolt le róla és kint is volt a szobából. Már mindent elkövettünk közösen, hogy lekössük a figyelmét, de ezt csak 1-2 percre sikerült. Végül mobilizálnom kellett magam, fogtam az egyik vakut, rohantam után, elébe, vetődtem a játékok közé, éppen ahol tartózkodott. Majd irány az udvarra ott is leadtam 1-2 kg pluszt magamról. Pár képet azért sikerült ebben a megfeszített tempóban készíteni, de az igazi fotózás akkor jött amikor kidőlt a kisasszony és végre elkészülhettek a “beállított” képek.

Ez volt az egyik leghosszabbra nyúlt fotózásom, ez betudható annak is, hogy a család megvendégelt egy nagyon finom többfogásos ebédre. Valamikor az este folyamán végeztünk, de nagyon élveztem a fotózást, jó és laza hangulatban telt.

Amennyiben Te is szeretnél hasonló képeket vagy csak kérdésed van, bátran keress az Elérhetőségek menüpont alatt, esetleg üzenj az űrlapot kitöltve!

About the author

 • Hankó Ádám II.
  Hankó Ádám II.
 • Hanna fotózása
  Hanna fotózása
 • Évi és Fecó eksüvője
  Évi és Fecó eksüvője
 • Before - After | American Dreamz
  Before – After | American Dreamz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>