Sára fotózásaSára fotózásaSára fotózásaSára fotózása

Sára számomra egy igen karakteres és feltűnő jelenség, emiatt választottam egy próba portré fotózásra. Amolyan kötetlen kísérletezős hangulatú fotózást szerettem volna összehozni, ahol van némi idő többféle beállítást és megvilágítást kipróbálni. Szép napos időt választottunk, helyszínül pedig a szentesi liget egy eldugottabb részét. Asszisztálni egyik kedves ismerősömet, Renit hívtam, mivel egyedül már nehezen boldogultam volna a különféle megvilágításokkal, láthatóan élvezte a feladatot, eltekintve a folyamatos rovarinváziótól és hőségtől, akadálytalanul zajlott a munka.

Fő fényként jó részt a napot használtam, ellenfényként pedig egy külső manuális vakut egy felfújható 30 cm-es diffúzorral. Az arcárnyékok eltüntetésére, puhítására pedig egy 107 cm-es derítőlap szolgált, főként ezüst oldallal. Közeli portrékhoz a fehér oldalát használtam felülről vakuval segítve a napfényt az erősebb kontrasztok végett.

További képeket az alábbi hivatkozásra kattintva találsz.

SÁRA KÉPEI

About the author

 • Hankó Ádám II.
  Hankó Ádám II.
 • Hanna fotózása
  Hanna fotózása
 • Évi és Fecó eksüvője
  Évi és Fecó eksüvője
 • Before - After | American Dreamz
  Before – After | American Dreamz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>